Pillanatképek 2015-ből

A Linum Alapítvány tavalyi tevékenysége

Az elmúlt években a már jól „bejárt” területeken folytattuk tevékenységünket. Erről néhány pillanatképet szeretnénk megosztani Önökkel.

Hazai rendezvényeink

Az én pódiumom
Nagy örömmel, meghatottan készültünk az 50. pódiumra. Kiemelkedő embereket, személyiségeket láttunk vendégül az elmúlt években. Ki gondolta volna 6 évvel ezelőtt, hogy ilyen sikere lesz sorozatunknak? Nagykovácsi meghívottak mellett „külföldiek” is elfogadták meghívásunkat. Amikor dr. Solymosi Péterrel alkalom adtán átnézzük vendégeink névsorát, hálával gondolunk rájuk.
Köszönjük az ÉRDEKLŐDŐKNEK, hogy „életben tartják” a pódiumot.

Nárcisz program a Sebestyén kápolnánál
2009-ben ültettünk először nárciszokat az általános iskolásokkal közösen a kápolna előtti egyetlen kis virágágyba. Örömünkre szolgál, hogy a Magyar Hospice Alapítvánnyal, és az önkormányzattal együtt sikerült meghonosítanunk a nárcisz mozgalmat, ami a mások tiszteletéről, a szeretetről szól.
2015-ben az Önkormányzat támogatásával, Bánóczi Margit vezetésével ültettünk virágokat, cserjéket a kápolna előtti új, nagyobb virágágyakba. Néhány nappal később pedig az óvódásokkal, szüleikkel és az általános iskolásokkal közösen ültettünk nárciszokat. Köszönjük együttműködésüket.

Nagykovácsi Önkéntes segítők
Jó néhány éve hoztuk létre a helyi hospice csoportot néhány önkéntessel. Majd további igények megjelenése után alakítottuk meg a Nagykovácsi Önkéntes Segítők csoportját. Múlt évi tevékenységünkről részletes beszámolót a mellékelt írásban olvashatnak.

Nemzetközi programunk

A jól működő demokrácia egyik alapfeltétele az aktív polgárság – Ezzel a kijelentéssel, megállapítással foglalkoztunk elmúlt évi nemzetközi rendezvényeinken, amelyeket az IVF (Nemzetközi Visegrádi Alap), tavaly szeptemberben megtartott programunkat pedig a CEI (Közép-Európai Kezdeményezés) támogatta.

Kérjük, hogy további sikereinkhez járuljon hozzá adója 1%-val. Adószám: 18693070-1-13

Köszönjük.
 

Dátum: 
2016. április 09. 22:15