Nagykovácsi fiatalok némi zenével a pódiumon

ÖREGISKOLA 2018. szeptember 10. 19:00

Borbély Márton

A millenium évétől tagja vagyok a Regnum Marianum közösségének, melyben vezetőként igyekszek szolgálni a Csigák csapatának vezetőjeként. Eddigi lelki utamat meghatározta a taizéi ökumenikus közösség, a jezsuiták és a bencések. Ferenc pápasága hatalmas lendületet adott, mélyen rokonszenvezem vele, szeretném segíteni.

A kisfiú még nem szállt ki a lelkemből.
S remélem, végig velem marad.
Nem tudok felnőni,
Ami nem biztos, hogy baj.

Hobo (Földes László)

Marsall Cili


„A boogie woogie: Imádom! Mindenki imádja!!!”

. …Először zongorázni kezdtem el, majd később klarinétozni. Mindig is szerettem a versenyeket, így hamarosan klarinétversenyeken is indultam. Az országos klarinétversenyen 1. helyezést értem el. Ezután kezdtem el komolyabban zongorázni és jazzel foglalkozni….

Springer Bence

2016 - Károli Gáspár Református Egyetem, Állam- és Jogtudományi kar, jogász szak

2018 - a Magyar Cserkészszövetség segédtisztje, az 1048. számú Greszl Ferenc cserkészcsapat alapítója, csapatparancsnoka és őrsvezetője; ifjúságnevelés, programszervezés, csapatképviselet, erőforrásteremtés, kapcsolattartás, médiamegjelenés, valamint egyéb vezetői feladatok

2018 - a Mensa HungarIQa aktív tagja; rendszeres részvétel programokon

Tanka Eszter

Hulladékgazdálkodás, környezetvédelem, lakossági és ipari szemléletformálás, ökoinnováció, kommunikáció és nemzetközi kapcsolatok. 2011 óta ezek a feladatok határozzák meg mindennapjaimat.

„Ha mihamarabb nem változtatunk irányt, oda lyukadunk ki, ahová tartunk.” (Irwin Corey)

Projektvezetőként és csoportvezetőként azon dolgozom, hogy ehhez az irányváltáshoz - ha csak egy kicsit is - de hozzájárulhassak.
 

Dátum: 
2018. augusztus 14. 21:30