Az én pódiumom: A sorozatot a két ötletgazda kezdi

Egy új kísérletnek lehettünk tanui az Öreg Iskolában, ahol egy világpolgár és egyben a helység kulturális kalapácsa SZOMOLÁNYI ATTILA és ifjabb partnere SOLYMOSI PÉTER világjáró endorfinista ezen az estén kulturális gourmet összeállításukat tálalták fel személyiségük és ízlésük fűszereivel, házi pálinkával és teával.

Igazi zenei csemegék (bakelit lemezekről!), hazai-világirodalmi idézetek, személyes, olykor megható élet események, különös történetek felváltva, egymást jól kiegészítve hangzottak el. Attila kedélyes, barátságos, szerény, de elbűvölő szellemisége és kulturáltsága, Péter sokoldalú tehetségének felvillanásai olyan légkört teremtettek, melyben számomra és valószínűleg a többieknek is (lehettünk vagy harmincan) bizonyították, hogy érdemes a mai elbizonytalanító, atomizálódó, rohanó világban a hagyományokat, élményeket személyesen átadni, azaz ilyen összejöveteleknek időt szentelni.

És ezek után a kérdés, lesz –e folytatás…?

Attila által idézett történettel felelve (melyben a tudósokat arra kérték, hogy próbálják a világ összes bölcsességét egyetlen szóba tömörítve összefoglalni)..TALÁN…

Köszönöm. Rigó Péter

Nagykovácsi, 2010. 09. 20.

Meghívó

Az én pódiumom: „A sorozatot a két ötletgazda kezdi”. 2010. szeptember 20-án 19:30-kor

Dr. Solymosi Péter és Szomolányi Attila a pódiumon

Szeretettel várjuk az érdeklődőket.